Newsletter

Zpravodaj o svobodě, radosti a smyslu nejen v podnikání či práci.

Chcete dostávat inspirující a podnětné články pravidelně na Váš email? Přihlašte se k odběru zpravodaje.
*  Email:
    Jméno:

Novinky

Manuál profesionálního kouče

2.12.2015 10:10 | Lukáš Pejchal

Chcete si vybudovat svojí vlastní koučovací praxi? Chcete získat tipy jak propagovat svůj koučink? ZDE si přečtěte jak na to!


ČLÁNKY A VIDEA

23.10.2011 16:16 | Lukáš Pejchal

Chcete mít jasno?

7.4.2011 17:17 | Lukáš Pejchal

Vyplnění sebekoučovacího formuláře zabere obvykle cca 10 minut času. Tato „investice“ se vám dle našich zkušeností vždy vyplatí, jelikož jejím výsledkem je jasnější vize vaší vlastní budoucnosti.

Jan Čepelka
Vždy si najdu svá vlastní řešení. ... ”
Jan Čepelka
→  více referencí

Lukáš Pejchal

Profesionální kouč, kariérní poradce, lektor



.

.

Specializace:

Pro všechny, kteří hledají SVOBODU, RADOST a SMYSL nejen v práci a podnikání.

Působiště:
Praha + ČR

Kontakt:

Krokova 5
Praha 2
128 00

Tel: +420 725 069 767

Email: lukas.pejchal@koucinkteam.cz

.

Co mě přivedlo ke koučování

Touha seberealizace. Přes knihy osobního rozvoje jsem se naučil zacílit na to, čeho chci v životě dosáhnout. Aplikoval jsem tyto principy a zjistil, že to funguje. Vznikla touha předávat dál. Rozhodl jsem se tedy, že budu inspirovat a motivovat druhé. To, že existuje koučink jsem v roce 2007 ještě netušil. Po absolvování vzdělání v Koučink Centru jsem si osvojil, jak  koučinkem mohu pomáhat ostatním lidem k dosahování jejich pracovních i osobních cílů.

Co dělám

  • Spolupráce v oblasti koučinku s malými a středními podnikateli z různých odvětví
  • Kariérní poradenství
  • Lektorská činnost (Typologie osobnosti MBTI, Manuál profesionálního kouče)
  • Překladatelská a vydavatelská činnost

Lukáš věří, že každý z nás může být šťastný, svobodný a využívat své silné stránky. Každý den dělat to v čem jsme nejlepší a smysluplně „posouvat“ svůj potenciál na maximum.

V australském Sydney vystudoval Cenral College. Celou svou kariéru působí v pozicích zaměřených na lidi. Call centra, divadlo, HR, gastonomické provozy. 5 let působil  v zahraničí (Austrálie, USA a Argentina), kde se s koučinkem setkal poprvé.

Od roku 1997 působil v oblasti komunikace a zákaznicky orientovaných pozicích. Pod hlavičkou společnosti Koučink Team  (www.koucinkteam.cz) buduje vlastní koučovací praxi od roku 2009. Je překladatelem a vydavatelem knihy australského kouče Davida Wooda (PCC), Manuál profesionálního kouče. V období 2012 – 2014 byl vice prezident ICF ČR.

Lukáš se rozhodl spojit svojí zkušenost z „lidsky“ orientovaných pozic se svojí touhou rozvíjet potenciál druhých.  V roce 2008 se začal realizovat intenzivním vzděláváním koučovacích technik . Úspěšně ukončil kurz Akreditovaný profesionální kouč (MŠMT ČR) a Týmový koučink v praxi.  Dále se vzdělával v oboru prezentačních dovedností a rétoriky. Jeho zálibou je typologie osobnosti. Momentálně se připravuje na akreditaci ACC (Associate Certified Coach) u Mezinárodní federace koučů (ICF).

Klientům pomáhá v uvědomění  jejich silných stránek, širším vnímaní reality, v ujasnění si „cesty“ a znovu nalezení své motivace. To vše je podtrženo jasně formulovanými akčními kroky vedoucí k vysněným výsledkům.

Charakterizuje ho empatie, autentičnost, spontánost a intuice. V jeho přítomnosti vládne přátelská a pozitivní atmosféra.

Praxe v koučinku

  • Metoda „GROW“ –  cca. 700 hodin (k 1.11.2015)

Vzdělání a kvalifikace

  • Central College, Sydney, Australia

Advance diploma  – Management cestovního ruchu

Další vzdělávání

  • Akreditovaný Profesionální Kouč, Koučink centrum, Praha – Akreditace MŠMT ČR (2009)
  • Týmový koučink v praxi, Koučink centrum, Praha (2010)
  • Rétorika, Škola rétoriky, Praha (2011)
  • Typologie MBTI, Praha (2012)

Ve volném čase rád

Hraju squash, věnuji se osobnímu rozvoji – literatura, internet další vzdělávání v oblasti koučinku, chodím po městě s manželkou a zkoumám pražskou gastronomii, prohlubuji své jazykové znalosti s přáteli z různých koutů světa, cestuji.

Články:

Rozhovor na straně č. 13 Gastro & Hotel 05/2013